Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

13 Mart 2015 Cuma

♥Psp Oyunlarını Açma Programı ♥


Merhabalar herkese efenim :) Bugünkü yazımda psp oyunlarını nasıl bilgisayarda açacağımı göstereceğim.Psp almaktansa bence programı indirip bilgisayarda oynamak daha iyi :D İvet şimdi ilk önce programımızı nereden indireceğimizi ve nereye tıklayıp indireceğimizi göstereceğim.İlk önce aşağıdaki ''tıkla'' yazısı gördüğünüz bannere tıklayın ve programın olduğu sayfaya gidin.


Sayfa açılacak önünüzde.Açılan sayfada yuvarlak içine aldığım yere tıklayın.


Tıkladıktan sonra sizi başka bir sayfaya yönlendirecek.


Bu uygulama pek çok yere indirilebilen bir uykulama sayfadan gördüğüme göre.Sayfada Ppsspp for windows'u bulun.


Seçenekler çok fazla bu yüzden ben 1. olanı indiriyorum.En yenisi sanırım o :D Tıklayın ona.Kısa bir sürede bilgisayarınıza inecektir program.

Programın rar dosyası Bilgisayar-----> Karşıdan yüklemelere gidecektir.Karşıdan yüklemelere tıklayıp programın rar dosyasını bulun ve tıklayın.Rar dosyasını açın ve içindeki ppsspp dosyasını masaüstüne atın.Attıktan sonra dosyayı açın.


Şimdi sizin windows'unuz 64 bitlikse ppssppwindows64'e tıklayın.Değilse onun üstündekine tıklatın.Program kurulum gerektirmeden açılıyor :D Üzerine tıkladığınızda çalıştır yazısına tıklayın ve karşınıza kurulum gerektirmeden program açılıyor.Şöyle bir ekran geliyor karşımıza.



Programın bazı yerleri Türkçe bazı yerleri İngilizce.Şimdi biz bu programa nasıl psp oyunu yükleyeceğiz.Şu siteden indireceğiz oyunları.Bannere tıkladığınızda siteye gideceksiniz.


Tıkladığınızda bir sürü oyun adları gelecek.İstediğiniz bir tanesine tıklayın.Tıkladıktan sonra sayfada oyunun download yazısını bulun ve oyunu indirin.Oyunu indirdikten sonra size rar olarak Karşıdan Yüklemeler dosyasına gelecek.O dosyaya girin ve rar dosyasını açıp içerisinden oyunun dosyasını çıkarın.Çıkardığınız dosyayı masaüstüne atın.Dosyanın içerisine girin.Bir sürü rar olacak.1.rar'a tıklayın içerisinde bir tane iso dosyası çıkacak onu masaütsüne atın.Eğer rar şeklinde çıkmayıp resimsiz bir şey çıkarsa onları rar dosyasına dönüştüreceğiz onuda şöyle yapacağız.




Bu işlemi tüm rar şeklinde gözükmeyen dosyalar için yapacağız.Yaptıktan sonra 1.sizne tıklayıp iso dosyasını masaüstüne atacağız.Attıktan sonrada adını kopyalamayı unutmayın.

Şimdi ppsspp'de oyunları nasıl açacağımıza yükleyeceğimize gelelim.Ppsspp programını açalım.


Yuvarlak içine aldığım yere tıklıyoruz.Tıkladıktan sonra karşımıza ekran gelecek buradan oyunu bulup açacağız.Oyunu masaüstünde bulamazsanız yüklenmedi değil gizlenmiştir kopyaladığımız adı yapıştırıp aça tıklayın.


Oyun direk açılacak :D Peki biz bu oyunun ayarlarını nasıl klavyeye göre ayarlayacağız oda buradan.


Bilgisayarda oyunlarınız açılmazsa bu ayarlamaları yapın.Açılıyorsa sıkıntı yok.


Şimdi klavye kontrol nasıl yapacağız.Oda buradan.


Bastıktan sonra karşımıza şöyle bir ekran gelecek.


Bu kontrollerden sadece kbd ile başlayanlara tıklayacaksınız klavyeden oynamak istiyorsanız.Ayarlamaları yaptıktan sonra oyuna girelim ve oynayalım :D






Unutmadan kontrolleri bir kez yaptınız mı başka yapmanıza gerek yok :D Böylelikle çeşitli oyunları oynayabileceksiniz :D Bir sonraki yazımda görüşmek üzere efenim hoşçakalın :D

3 yorum:

  1. Program tanıtım güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  2. vayy diabolik lovers oynamak için yükleyecektim tutorial buldum ama sen bayağı ayrıntılı anlatmışsın, eline sağlık.

    YanıtlaSil