Istekleriniz Dersler Programlar Oyunlar Incelemeler Cover Şarkılar ve Dublajlar

27 Kasım 2014 Perşembe

♥ Osu! İncelemesi♥


Herkese merhabalar efenim :D Bugünkü incelememde adını çokça duyduğum ve herkesçe sevilen bir eğlence oyun programı olan Osu'yu tanıtacağım.Bende heves ettim şu oyuna bende katılayım dedim.Oyun hoş ve güzel.Ama bazı şeyleri yapamayınca insan sinirleniyor.Size ilk önce oyunu nereden indirmek için tıkla yazan resmi tıklayın.Karşınıza resmi sitesi gelecek.


Şimdi size oyunun tanıtımını sizlere şöyle bir takdim edeyim :D

Tanım

osu! Bir müzik video oyunudur.

Oynanış

Oyunda beatmap adı verilen müzik haritaları mevcuttur. Bu haritalar içinde basılması gereken daireler, sürülmesi gereken toplar ve çevirlmesi gereken çeviriciler mevcuttur.Her yapılan doğru harekette 1 kombo hanenize yazılır ve daha yüksek puanlar almaya başlamanızı sağlar. Fakat 200 kombo yapsanız bile yapacağınız bir hareket kombonuzu 0'a düşürür. Oyun Fare ve Klavye ile oynanır. Oyun çok oyunculu ve tek oyunculu oynanabilir.

Amaç

osu! oynarken temel hedef, haritaları hiç kaçırmadan ve ilk 50'ye girerek tamamlamaktır. Bir diğer amaç olarak ise tam kombo yaparak çok oyunculu ortamda yarışmaktır.

Tanımı kısaca böyle :D Müzikli hoşunuza gidebilecek bir oyun programı.Sizlere şöyle bir kaç resminide göstereyim.


Osu'nun şöyle bir sitesi var.Buradan oyunu indirebiliyoruz.İsterseniz oyuna kayıt olup oynar isterseniz kayıtsız oynayabilirsiniz.Lakin kayıt olmazsanız hep aynı şarkılarla oynarsınız.O yüzden kayıt olmakta fayda var.




Bu resimlerde oyunu oynarken ki görüntüler.



Osu'ya müzik yüklemek isterseniz.Osu'nun sitesine üye girişi yapacaksınız ve oradan müzikleri indireceksiniz istediğiniz.Ardından indirdiğiniz müzikleri programı açıp üye girişi yapıp programda programı alta alıp müzikleri program simgesine bırakacaksınız ve müziğiniz yüklenmiş olacak :)

Hoş bir oyun bende bağımlılık yaptı lakin bilmediğim bir sürü şey var program hakkında :DNeyse efenim artık benle birlikte sizde araştırırsınız programı :D
Bu yazımızında sonuna geldik bir sonraki yazıda görüşmek üzere :D

2 yorum:

  1. ya lolu biliyor musun bilmiyorum orada bir japon çocuk vardı sürekli riven oynayan. o oynardı twitch.tv de yayın yaparken bunu. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Lol'ü bilmem mi of of oradaki ahri ve sona'ya hayranım :D ama hiç oynamadım oynunu .D Yayınlıyorlar öyle arada bende rastlıyorum :D Geçen bakayım dedim Osu videolarına adamlar oyunun uzmanı olmuş takır takır tam puan alıyor oyunlardan :D

      Sil